Laika.bg е първият магазин за български продукти с подчертан натурален произход. Преди да предложим една стока проучваме начина, по който e произведена, лично опитваме продукта и едва след това го предлагаме. Работим директно с българските производители - често семейства или млади хора, чиито продукти наистина заслужават внимание.

Продуктите ни са разделени в категории Козметика, Храни и напитки, Ръчна изработка и Книги. Някои от запазените ни марки са лешниковият и сусамов тахан на Тръндеви, истински шипков мармалад на ПОЛЯНА, занаятчийските шоколади на ГАЙО /някои само с две съставки!/, прясно изпечено кафе 100% арабика на My Gourmet Cafe /еднотипно и смеси/, директни плодове сокове /нефилтрирани, представляващи на практика смути/, здравословни сурови десерти и пълнозърнести крекери, различни сурови ядки, зърна и брашна, казанлъшко розово масло и вода за пиене. Някои от продуктите ни са био сертифицирани, други – достатъчно близо до природата.

Тук ще откриете всички веган кулинарни книги на Михаела Белорешка и колекционерската поредица The Art of Real Food, както и книги на д-р Георги Гайдурков. Ежедневно намираме нови детски образователни книжки от български автори и актуална литература за здравословно хранене. Laika.bg е и мястото, където ще откриете най-голямото разнообразие от ръчно изработени порцеланови чаши на Екатерина Лашова.

 

Laika.bg

Търговски обект No 18
Български натурални продукти
Телефон:
0879 591 225
Понеделник – Неделя:
09:00 – 19:00

e-mail:
info@laika.bg
http://www.laika.bg

Начини на плащане

Търговски обекти