• Ресторанти La Pastaria... Там, където храната е емоция! Заповядайте в ресторант La Pastaria - Софарма и се насладете на вкусни ястия, приятелско отношение и изискана атмосфера. Ресторанта е подходящ за бизнес срещи, още повече, че се намира в модерен бизнес и търговски център, за делови обяди, коктейли, отпразнуване на различни събития, за приятелски и семейни вечери и други поводи. За почитателите на виното ще представлява интерес винения бар.
  • В специална хладилна витрина се съхраняват подбраните от нашия сомилиер вина, които могат да се разгледат и от които всеки посетител да избере. Ако доброто впечатление от едно заведение се сравни с добре балансирана и изпитана рецепта, то италиански ресторанти La Pastaria предлагат на своите гости необходимите за нея съставки. В това отношение новия ресторант La Pastaria  в комплекс Софарма Бизнес Тауърс не отстъпва пред останалите заведения от веригата.
  • На всеки посетител се предлага едно запомнящо се преживяване от момента, в който прекрачи прага до финалното ”Довиждане”.
  • Всеки един детайл в интериора, менюто, униформите и отношението към госта, са подбрани с идеята да се създаде една по-различна и незабравима атмосфера. Запазени са всички важни за един класен и успешен ресторант елементи, а именно, уюта, любезното и дискретно обслужване, класните вина, домашно приготвената на място прясна паста и десерти, изисканите ястия, леката и ненатрапчива италианска музика.
  • Модерния интериор ще накара всеки да се почувства специален и да намери своято място. Внимателно подбраните детайли внасят уникален щрих към обстановката.
  • В добавка към интериора само в този ресторант от веригата, гостите могат да станат свидетели как се създава тяхното ястие. Различното тук е откритата кухня, която е допълнение към обстановката на ресторанта. Пред погледа на гостите, готвачите творят всяко ястие с любов, виртуозност и изтънченост. Затова и самите ястия са такива. Така, всяко посещение освен вкусно е и... интригуващо.
  • Ако доброто впечатление от едно заведение се сравни с добре балансирана и изпитана рецепта то ние ще се опитаме да ви предложим необходимите за нея съставки. Името на La Pastaria е обещание за вкусна храна, приятелско отношение и приятна семейна атмосфера.
La Pastaria

Търговски обект No 7
Ресторант
Телефон:
052/ 65 01 81
За резервации:
0895 500 605
Работно време:
Понеделник – Неделя
08:00 - 24:00

e-mail:
pr@lapastaria.net
http://www.lapastaria.net

Начини на плащане

Търговски обекти