“ВЕКО” ЕООД произвежда перилни, почистващи и миещи препарати с марката „ИЗИ”.

Фирмата притежава две фабрики, сертифицирани по ISO 9001:2008 и оборудвани с модерни машини и съоръжения.

Във фабриката в гр. Троян е инсталирана единствената в България разпрашителна кула, която произвежда прах за пране чрез хомогенизиране на суровините и изсушаването им в такава кула. Чрез тази технология се получава гранулиран перилен препарат с равни пропорции суровини във всяка една гранула; до 100 % разтворимост във вода и икономична перилна доза от гледна точка на дозиране и цена. Благодарение на тези достойнства, през 2013-та година прах за пране „ИЗИ” беше отличен със златен медал за качество, на Международния панаир в Пловдив.

Фабриката за течни препарати е оборудвана с поточна линия, с капацитет 2 тона на час. И двете фабрики могат да изпълняват поръчки за private label.

През ноември 2014 г., „ВЕКО” ЕООД получи наградата „Гепард”, за най-динамично развиваща се фирма на регион Ловеч за 2014 г., която се връчва всяка година от вестник „Капитал”.

Най-ценният ни капитал не са машини и съоръжения, а доверието на клиентите, което ни мотивира и вдъхновява за нови успехи. „ИЗИ” има стремежа да отговори на всички Ваши очаквания за чистота, удобство и здравословна среда на живот. Ние работим здраво всеки ден, за да създадем качествени продукти и да поддържаме тяхното високо ниво.

През 2017 година “ВЕКО” ЕООД се присъедини към Група Софарма.

Чистенето и прането могат да се превърнат в удоволствие, защото с „ИЗИ” всичко е по-лесно.

Можете да разгледате нашата презентация ТУК

http://beko-troyan.com

0878 69 80 39

office@beko-troyan.com

Изи офис

Търговски обект No 2C
Офис на Магазин за почистващи и перилни препарати.
Телефон:
0878 69 80 39
Работно време
09:00 - 18:00
Почивни дни
Събота и неделя

e-mail:
office@beko-troyan.com
http://beko-troyan.com

Начини на плащане

Търговски обекти