Заповядайте в , Търговски център, ет. 1, Софарма Бизнес Тауърс!

Добре дошли в новооткрития представителен магазин на българската марка за перилни и почистващи препарати “ИЗИ” (уеб сайт: https://izi-bg.com/ и фейсбук: https://bg-bg.facebook.com/izi.chudo.v.praneto/).

“ИЗИ” вече е част от семейството на Софарма, защото “ИЗИ” е синоним на качество, грижа, внимание и старание. Ние ще бъдем тук и утре! Споделете с нас за опита си с нашите продукти и ние ще се постараем да ги направим още по-добри!

Ние произвеждаме прах за пране по единствената световно призната технология – с разпрашителна кула. Това гарантира, че във всяка гранула има едно и също количество от всички необходими вещества, които правят нашите дрехи чисти. Без тежки пълнители – защо да “влачите” 2 килограма до вкъщи, когато от тях само 800 грама наистина перат! Без алергени – подходящ и за бебета и малки деца! Без петна по дрехите – няма нужда да перете с “веро”, прахът ни се разстваря до 100% още при първия си контакт с водата в чекмеджето на пералната – без следи от прах по дрехите!

Опитайте и обезмаслител “ИЗИ”, активна пяна “ИЗИ”, паста ТЕРА – забравете за почистването с ръкавици, паста ТЕРА е като крем за ръце, а почиства и най-упоритите замърсявания! Очакваме ви и с много други продукти за ежедневна грижа!

Посетете ни! Каним ви у дома и искаме да бъдем приятели! Ще направим всичко възможно и вие да поискате същото!

Можете да разгледате нашите продукти ТУК

Изи Магазин

Търговски обект No 2А
Магазин за почистващи и перилни препарати
Телефон:
0670/62 457
0878 69 80 80
Работно време
09:00 - 18:00
Обедна почивка – 13:30 – 14:30
почивни дни
Събота и неделя

e-mail:
office@izi-bg.com; kremena.betcheva@izi-bg.com
http://izi-bg.com/

Начини на плащане

Търговски обекти