Начало Търговски обекти Магазини • Хранителни добавки „VIP FOOD”

 Ако искате да подобрите вашата фигура, да стопите ненужните мазнини, да повишите мускулната си маса, да подобрите вашите спортни постижения и здравословното си състояние, консултантите на VIP food&sport могат да ви бъдат от полза.

Екипът на VIP FOOD&SPORT ще ви предложи: Витамини и минерали, протеини, аминокиселини, добавки за изгаряне на мазнини, енергийни и предтренировъчни продукти, напомпващи, азотни бустери, добавки за покачване на тегло, продукти за опорно двигателния апарат, стави и сухожилия и съединителна тъкан, здраве и тонус, хормонални и тестостеронови стимулатори, комплексни формули, креатинови продукти, заместители на хранене, протеинови десерти на едни от най-известните световни марки: DYMATIZE, PEAK, OPTIMUM, NATROL, MUTANT,PVL, PROLAB, NUTREX, ALL AMERICAN EFX, BIOTECH USA, GASPARI, ISOSTAR, BODYLAB, DANUTRITION, PRONUTRITION, UNIVERSAL, USP LABS, OPTIMUM, ALLMAX, MUSCLEMEDS, MUSCLEPHARM и мн. др.

Екипът на VIP FOOD&SPORT може да ви посъветва за дозата, схемата на прием и подходящата комбинация от хранителни добавки в зависимост отвашите цели.

Предлагаме също така висококачествени спортни аксесоари и спортни облекла за вашата спортна и тренировъчна дейност.

Работим с едни от най-добрите фитнес инструктори в София, които също са на ваше разположение за съвет или консултация.

Възползвайте се от ежеседмичните промоции на VIP FOOD&SPORT на различен тип продукти, като посещавате по-често сайта ни vipfood.bg

Ако искате да ни посетите на живо, ние се намираме на бул. Драган Цанков и ул. Л. Станчев в търговския център на “Sopharma Business Towers” срещу входа на един от най-големите фитнеси в София „Атлетик“.

Хранителни добавки „VIP FOOD”

Търговски обект No 28
Хранителни добавки
Телефон:
0887 514 320
0887 600 115
Работно време:
Понеделник – Неделя
10:00 – 21:00

e-mail:
info@vipfood.bg
http://vipfood.bg/

Начини на плащане

Търговски обекти