Търговски център

Начало За нас • Търговски център

Търговският център е на два етажа и обхваща разгърната застроена площ от 11 000 кв.м., разположен в основата на офис кулите.

Приземният етаж на търговския център е диагонално пресечен от улица за пешеходци с дължина 120 м и широчина 12 м. Западният вход е с лице на бул. Драган Цанков. Той е главен за комплекса, и като такъв е стратегически позициониран на няколко минути разстояние от спирката на софийското метро и има отлична видимост за основните маршрути на минаващите в близост автомобили и градски транспорт.

Възприета е съвременна концепция за дневно осветление на търговския център с изграден стъклен покрив над пешеходните алеи.

Софарма Бизнес Тауърс има зелена градина от 7000 кв.м. на покрива на търговския център.

ТЪРГОВСКИ МИКС

Освен бизнес офиси, комплексът включва двуетажен търговско-развлекателен комплекс с разгъната застроена площ 11 000 кв.м с голям, озеленен покрив (ниско тяло), които е раположен в основата на офис кулите. Състои се от две общи подземни нива с гаражи и складови помещения, партер и мецанин. В търговския център има магазини за козметика, мода, аксесоари, книги, подаръци и сувенири, хранителен супермаркет, ресторант, кафетерия и здравен център, банкови салони фитнес център, салон за красота, детски център, фризьорски салон, зона за бързо храненe, фоайетата на двете офисни сгради и др. Подземният паркинг на ниво -1 е предназначен за посетителите на търговския център. Той разполага със 160 паркоместа и има ескалатор, който го свързва с търговската част. Сградата е достъпна за хора с увреждания. Приземният етаж на търговския център е диагонално пресечен от улица за пешеходци с дължина 120 м и широчина 12 м. Достъпът за пешеходци за офис кулите е през главната улица на търговския център.

КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА
• Отличен достъп за автомобили и градски транспорт от всички посоки на София
• Разстоянието до Летище София с автомобил е 15-20 мин., а до центъра на София е 10 мин
• В офис кулите работят около 2000 служители дневно, които генерират значителен поток от клиенти и посетители за търговския център.
• Входът на търговския център е разположен на няколко минути разстояние от спирка на софийското метро.

 

Търговски обекти